ACE EVENTS

Welkom bij ACE Events!

Wij zijn een organisatie die gespecialiseerd is in het organiseren van tennisreizen en tennisweekenden voor iedereen. ACE Events heeft tennisreizen naar prachtige en zonnige plaatsen en tennisweekenden in het binnen en buitenland op ideale locaties waar sport en plezier optimaal samen komen.

Het team van ACE Events heeft decennialange ervaring in het zelf beoefenen van de sport en zijn ook nog eens experts en professionals in het geven van tennistrainingen op alle niveaus en zijn ervaren in het leiden van tennis- en padelreizen.

Deze hoge kwaliteit heeft de organisatie van ACE Events er toe gebracht om in 2023 te besluiten vanaf 2024 een aantal keer per jaar reizen en weekenden te gaan organiseren.

In de loop der jaren zijn wij erachter gekomen dat het voor onze reizen en weekenden niet uitmaakt welk niveau je beheerst, juist onze gezamenlijke liefde voor de racket sport werkt verbindend.

Daarom hebben wij het concept tijdens onze weken en weekenden zo ingericht dat iedereen mee kan doen. Dit doen we onder andere door trainingsgroepen te vormen op gelijkwaardig niveau, waardoor iedereen kan groeien vanuit eigen niveau en gegarandeerd een fanatische week of weekend beleefd.

Onze reizen en weekenden zijn er voor elke niveau en leeftijd. Je kunt bij ons terecht als je alleen op reis wil, met vrienden, familie, je competitie team maar ook voor de gewilde singlesreis ben je bij ons aan het juiste adres.

ACE Events biedt ook hele leuke mogelijkheden voor tennisscholen, informeer hiervoor vooral naar de OP MAAT mogelijkheden.

Wij willen allemaal lekker sporten, een heerlijke vakantie week hebben, andere mensen leren kennen, veel plezier maken, genoeg ontspannen en mooie ervaringen op doen.

Onze events zitten vol trainingen, gezellige mensen, mooie locaties, leuke wedstrijdjes, heerlijke avonden en nog veel meer.

Dus hou je ervan om er op uit te gaan? Wil je naar een mooie locatie om lekker te trainen? Andere gelijkgestemde mensen leren kennen en een prachtig week(end) vol herinneringen te maken?